Lediga Jobb

Solcellsmontör 

Solspecialisten, beläget i Landskrona erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar med fokus på större projekt. Merparten av projekten är belägna i Helsingborg, Landskrona, Lund och Malmö med omnejd. 

Idag är vi 4 anställda inom företaget och står nu inför en expansion under hösten. Detta gör att teamet behöver stärkas upp med en solcellsmontör. 

Om tjänsten 

Du utför montage av solcellsanläggningar, arbetet innefattar allt ifrån planering & etablering på byggarbetsplatsen till montage av solceller med allt vad det innebär.  Arbete förekommer på hög höjd samt arbete med fallskyddsutrustning. 

Vem är du? 

Du motiveras av en vardag med stort ansvar och en stark teamkänsla varvat med självständigt arbete. För att trivas i rollen tror vi att du tycker det är spännande med solceller, gillar att arbeta fysiskt och tycker om att arbeta utomhus på tak året om, i alla väder! 

Du arbetar tillsammans med andra montörer och det är därför viktigt att du trivs att arbeta i grupp samt har en god samarbetsförmåga. 

Det är meriterande om du har kompetens inom el. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av solcellsmontage samt vana av att arbeta med handverktyg.  

B körkort är ett krav. 

Solspecialisten eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. 

Vi erbjuder 

Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder givetvis även andra förmåner som anställd hos oss, såsom bland annat förmånscykel, gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag & hälsoundersökning.  

Ta chansen att bli en del av Solspecialistens framtid! 

Välkommen med din ansökan. 

Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2022-08-22. Du skickar in ditt CV och personliga brev till HR ansvarig sara.jonsson@gcgruppen.com 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess